"Whipparna"

Jag har sedan jag var liten velat ha en whippet och jag har inte ångrat mig en enda sekund sedan Gandhi flyttade hit och ännu mindre sen Ines också blev del av familjen: Whippet is the shit!

Fredegunde

Gandhi

"Gandhi"

Fredegunde, eller Gandhi som hon kallas till vardags, är en liten whippetdam som flyttade till oss i Oktober 2013, hon var då 1½ år gammal. Det tog inte länge förrän vi fann varandra och hon är idag en riktig mattegris, något som husse mumlar i lite då och då.

Gandhi är en väldigt lugn och behaglig hund, hon är en försiktig dam som sällan gör mycket väsen av sig. Fick Gandhi välja så skulle det vara sommar, soligt och varmt året om - hon älskar nämligen att sola!
Under vinterhalvåret ligger hon som oftast nerbäddad bland alla filtar i soffan och tittar på en som om man vore en utomjording när man försöker gå ut med henne på promenad.

Läs mer om Gandhi på hennes sida på The Whippet Archives.Dixietown Orange Blossom Special

Ines

"Ines"

Ines kom till våran familj år 2014, som våran andra whippet. Hon är från Kennel Dixietown och är ett riktigt litet yrväder.

Ines är ganska obekymrad om det mesta, åtminstone om man jämför med hennes "storasyster" Gandhi. Det ska bli spännande att följa hennes uppväxt mot en vuxen liten whippet och se vad hon är för en liten filur!

Läs mer om Ines på hennes sida på The Whippet Archives.

© Hanna Persson, Västerbotten.
Alla bilder som finns på sidan tillhör mig (om inte annat anges) och får endast lämna sidan om det tydligt framkommer att bilden tillhör mig.